Sådan får du den perfekte optakt til byen

Sådan får du den perfekte optakt til byen

24. februar 2022 0 Af Nico

Annonce

Friday is for the boys. Du kender det, og det er det samme hver uge. Så snart det bliver mandag, laver man ikke andet end at vente på, at det bliver fredag igen, så man kan komme ud med drengene. Ud og have det sjovt, hvor man ikke skal tænke på hverdagens kedelige problemer. Det er det eneste tidspunkt på ugen, hvor du bare kan slappe fuldstændig af. Du kan hygge, grine og snakke med gutterne, og du kan komme ud med alle ugens frustrationer. Du har sikker prøvet det et par gange efterhånden, men du mangler stadig at finde ud af, hvordan du får den helt perfekte optakt til en tur i byent. Nedenfor finder du nogle ting, som bør være en del af optakten i løbet af ugen. Du kan naturligvis tilpasse det, som du selv synes, det passer.

Hvis du skulle få en sød pige med hjem

Hvis du skulle være så heldig at få en sød pige med hjem, er det vigtigt, at du husker kondomer. Find kondomer i løbet af ugen så du er sikker på, at du ikke står i en situation, hvor du ikke kan få det fulde ud af aftenen. Derudover er der jo bestemt heller ingen grund til, at du skal komme til slæbe et eller andet træls med videre, som du måske selv kunne komme til at give videre. Det kan også være, at du er et sted i livet, hvor du ikke lige er klar til at skulle tage vare på andre end dig selv. Der er altså mange gode grunde til, at der er styr på kondomerne.

En frisk frisure

Man føler sig altid bare lidt mere på, når man er nyklippet. Derfor burde du tage en tur til frisøren i løbet af ugen, så du står helt skarpt. Du kan både få taget skægget, hvis du har sådan et, og håret, hvis det trænger. Det øger i hvert fald dine chancer for at få den søde pige med hjem.

Et nyt stykke tøj

Hvis du skal føle dig helt fresh, skal du også lige ned og have et nyt ‘item’ til klædeskabet. Det værste er, hvis man ikke ved hvad man skal tage på. Det behøver ikke være den samme gå-i-byen skjorte hver gang.

Med disse tre små tiltag vil du uden tvivl få en bedre optakt til din bytur med gutterne. Det er også altid lidt sjovere, hvis vennerne lige kommenterer på den nye frisure eller den nye fede skjorte.