Her er de fedeste smykker til mænd

Her er de fedeste smykker til mænd

27. maj 2022 0 Af redaktionen

Mange tror desværre fejlagtigt, at smykker kun er forbeholdt kvinder. Det passer dog ikke. Tværtimod så findes der masser af smykker til mænd, som både er flotte, stilrene og maskuline. Her kommer 3 bud på flotte smykker til den trendy mand.

Smykker til mænd – hvorfor?

Smykker til mænd er i dag mere moderne end nogensinde før. Det skyldes ikke mindst, at flere mandlige superstjerner, fx sportsstjerner eller skuespiller, går med smykker, og det har sat en bevægelse i gang. Det er i dag langt mere udbredt at mænd har smykker på, end det var før i tiden.

Smykker til mænd signalerer selvsikkerhed og giver mulighed for at sætte et personligt og unikt præg på ens stil.

I mange kulturer forbindes smykker til mænd desuden med magt, rigdom og velstand.

Armbånd til den spirituelle mand

Et meget populært smykke til mænd er armbånd. Her findes der en lang række forskellige typer og modeller. Du kan få alt fra store, kraftige og maskuline ankerkæder til mere afdæmpede kæder med et navn i på en man har kær.

Særligt armbånd med sten i oplever i disse tider en stigende popularitet. Særligt religiøse eller spirituelle mænd bærer ofte denne type armbånd. Nogle mener, at kræften i stenene overføres til bæreren og kan være med til at give styrke. Uanset om det passer eller ej, så er stenarmbånd til mænd både smart og moderne.

Dogtags til den minimalistiske stil

Hvis man er mere til det simple og minimalistiske, er den ikoniske dogtag-halskæde et oplagt valg.

Dogtags blev oprindeligt brugt af amerikanske soldater under 1. og 2. verdenskrig. I dogtagget stod soldatens personlige oplysninger. Formålet var, at hvis soldaten faldt i kamp, kunne vedkommende let identificeres, så de pårørende kunne orienteres.

I dag bruges dogtag-halskæden dog i langt mindre barske sammenhænge, nemlig som et flot og stilrent smykke. Dogtags egner sig særligt til mænd, som ønsker et simpelt men råt og maskulint look.

Ringe til mænd, der vil skille sig ud

Ringe til mænd er meget mere end blot vielsesringe. Ringe er det perfekte smykke til de mænd, som ønsker at skille sig ud og skabe sin helt egen stil. I modsætning til mange andre typer smykker, som fx ure, halskæder og armbånd, er ringe langt mere iøjnefaldende og signalerer en stor grad af selvsikkerhed og maskulinitet. Køb ring til mænd hvis du ønsker at skille dig ud og vise, at du hviler i dig selv.