Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Livsstil til den moderne mand

Vi er vilde med at se godt ud og alt hvad livsstil til den moderne mand kræver. Det er ikke altid let at finde rundt i moden fordi den skifte hele tiden. Vores fokus er at finde de produkter der virker, no nonsens. Prisen er ikke så vigtigt det skal bare fungere, holde længe og se godt ud.

Mode er et omskifteligt område hvor der hele tiden kommer nye ting til. Det skal vi forholde os til, men vi skal ikke ligge under for moden. Det er i vores øjne bedre at finde sin egen stil med et twist af noget klassisk. Selvom mode har vores interesse er vi helt med på at det ikke er alle der har det sådan. Derfor har prøver vi at holde fokus i vores artikler på hvad du skal have fokus på og hvad du skal undgå.

Nøgleordet er value for money på den fede måde.

Derfor har vi samlet en masse gode råd og tips så du kan finde rundt i junglen. Vi dækker alt fra hudpleje, parfume, skæg, mode, kropssprog og alt hvad du ellers skal bruge som en moderne mand.

Når du ser godt ud smitter det af på dit eget humør og dine omgivelser. Det er en selvforstærkende effekt. Den helt skarpe stil får dine kollegaer til at se op til dig, og hvem vil ikke gerne det?

Livsstil til mænd

Brug menslife.dk til at finde tips din livsstil

Vi er her for at hjælpe dig med at vælge det rigtige første gang! Ligemeget om det er hudpleje, parfume, tøj og eller noget helt fjerde. Livsstil til den moderne mand er en udefinerbar størrelse. Nogen ting er bare tidsløse klassikere og det er dem vi vil have. Vi er ikke interesseret i modediller som forsvinder næste år. Det er spild af penge og tid at vælge forkert eller noget som er .

Siden er delt ind i flere sektioner. Vi har samlet inspiration så du lettere kan vælge ligemeget hvilket emne du er interesseret i.

Du bruger siden ved i toppen at vælge den sektion som du kigger efter. Her vil du finde en liste af udvalgte artikler inden for det område du interesserer dig for.

Vi arbejder hele tiden på at levere kvalitets indhold, så du får alt hvad du skal bruge samlet på siden her. Hvis du finder det mindste du gerne vil have bedre forklaret eller synes der mangler noget, så er vi klar til at tage i mod feedback. For hvis du har et spørgsmål er du helt sikkert ikke den eneste, og det vil vi gerne vide.

Livsstil til mænd er et vidt begreb

Uanset om du er til det klassiske look med jakkesæt eller om du befinder dig bedre i jeans og en polo så er det vigtigt at være tro mod din stil.

Som det blev sagt engang:

Klæder skaber folk

Du skal selvfølgelig sørge for at være tro mod den stil du har. Den måde du går klædt er med til at skabe det førstehånds indtryk du vil have. Der er stor forskel på hvordan andre ser dig hvis du kommer i et jakkesæt i forhold til et par slidte jeans og en t-shirt.

Det er selvfølgelig vigtigt ikke at overdresse så meget at det bliver cliché. Men med nogle velvalgte tips hjælper vi dig med at undgå de største brølere.

Stil er meget individuelt, de fleste har stor fordel i at have en ret ens stil fra dag til dag. Det gør det meget lettere at sammensætte tøj om morgenen og de accessories du skal bruge falder også mere naturligt ind. Der er selvfølgelig forskel på om du tager et jakkesæt på eller om du tager jeans og en t-shirt på. Men mange af elementerne kan genbruges. Hvis din signatur er at have en halskæde på, så kan du sagtens bruge forskellige halskæder uanset hvad tøj du ellers har på. Du skal bare sørge for at være konsistent med det. Ellers vil andre undre sig over hvad der er sket lige den dag hvor du mangler den.

Folk lægger mærke til mere end du tror, fx vil et anonymt broderi på skjorte kraven med dine initialer blive lagt mærke til. Det behøver ikke være et stort våbenskjold midt på brystet. Den mere anonyme stil kommer man rigtig langt med.

Personlig pleje til mænd

Der er ikke noget som dårlig hygiejne eller ligegyldighed der kan få dig til at fremstå mindre professionel. Hvis du lader skægget vokse vildt i flere dage mellem du bliver barberet. Eller har et u-trimmet fuldskæg, så bliver der lagt mærke til det. Det signalerer ligegyldighed og det skal du gøre hvad du kan for at undgå.

Du bør lægge din livsstil så du prioriterer dig selv, ikke kun for andres skyld men også for din egen. Det er med til at lægge en dæmper på din travlhed, når du tager dig tid til dig selv. Og velvære har det med at smitte af på dine omgivelser.

Du kan finde inspiration i vores sektion om personlig pleje. De fleste ting kræver at du finder en motivation for at gøre det, men det betyder ikke at der ikke kan være mange måder at gøre det lettere for dig selv. Fx er ikke alle ansigtscremer lige gode til dit behov, ligesom alle babermaskiner ikke er lige gode. Gør dig selv den tjeneste at undersøge hvad der er det bedste på markedet og køb det. Det giver en helt anden følelse at gå ud på badeværelset når du ved at grejet er i orden.

Top News

Related News