Bedste hudplejeprodukter

Bedste hudplejeprodukter

10. september 2019 0 Af laust

Det er svært at sige hvad der er de bedste hudpleje produkter. Som med så meget andet kommer det an på dine behov og hvilken kvalitet du vil have.

Du opbygger fundamentet for dit udseende i ungdommen. Hvis du allerede her begynder at beskytte og pleje din hud, vil du kunne bevare et lækkert og velplejet ydre gennem det meste af livet. Modsat vil du hurtigt kunne få rynker og se ældre ud, hvis du intet gør for at vedligeholde dit ydre. 

En rigtig mand går op i at pleje sig selv

Huden er et af menneskets mest dynamiske organer. Det påvirkes dagligt af mange interne og eksterne faktorer såsom vejret, indre sundhed, miljømæssige faktorer, kost og meget mere. Både dag og nat udsættes den for angreb, som man så skal afhjælpe så godt som muligt. 

Engang blev det anset som alt andet end maskulint at bruge hudpleje, og det synes enkelte mænd stadig. Men her hos Men’s Life synes vi at det er noget af det mest maskuline at vedligeholde og passe på sig selv, ligesom med en hård omgang styrketræning. Man kan ikke nøjes med at pleje sine muskler for et flot ydre, men derimod fortjener alle aspekter af ens fantastisk flotte jeg det bedste. Og der findes utallige muligheder til den moderne maskuline mand. 

I takt med at den moderne generation af mænd i højere og højere grad har efterspurgt plejeprodukter, er markedet blevet større og større, og der har aldrig været så mange muligheder som nu. Så hvor finder man den rigtige ansigtscreme?

Du kan finde inspiration i vores guide til ansigtspleje.

Plej din hud til perfektion 

Et af de allerbedste plejetips er ganske gratis og meget nemt at bruge – man skal få en god nattesøvn hver eneste nat. Under søvnen får huden lov til at restituere og reparere de skader den har fået påført i løbet af dagen. Dette skaber fundamentet for en sund hud, men hvis den virkelig skal stråle, skal man have lidt hjælp af god pleje.

Grundlæggende har huden behov for at blive renset og fugtet hver dag, både morgen og aften, så man får en glat og fin hud uden urenheder og bumser. Især er huden følsom efter barbering, da dens fedtlag så er blevet skrabet tyndt. For at holde huden stærk, sexy og spændstig skal den plejes på den helt rette måde, både hvis man er barberet eller har skæg. 

Man skal først og fremmest finde en god creme der passer til ens hudtype. Den skal påføres hver morgen efter ansigtsvask, og en gang om ugen bør man bruge en god scrub for at give huden en god gennemrensning.

Her kan vi fra Men’s Life især anbefale produkter fra Clinique – en amerikansk hudplejemærke med et bredt produktsortiment til mænd, bl.a. hydrerende water-gel, skægbalsam og meget mere. Disse produkter kan bruges til de fleste typer hud, men når det kommer til ansigtscreme, skal man som beskrevet vælge ud fra hudtype. 

Har man en meget skandinavisk hud, dvs. fin og lys, skal den gennemfugtes uden at blive fedtet. Her vil vi især anbefale den lækre Njord Moisturiser, der ud over fugt også tilføjer huden forfriskelse og blødhed med sine lækre naturlige ingredienser. 

Har man en fedtet eller kombineret hud skal cremen reducere talgproduktionen og formindske urenheder og give en frisk mat hud. Et godt bud herpå er den lækre Australian BodyCare Face Cream der heller ikke er særlig dyr. 

Har man normal hud, skal man stadig have tilføjet fugt, mineraler og energi, der forhindrer dehydrering af huden. Hvis man ikke er overfølsom over for parfume, kan man bruge de fleste cremer på markedet, men man bør alligevel altid fokusere på de gode ingredienser og vælge noget uden parabener. 

Med ovenstående i mind har du alle muligheder for at finde den rette creme. Du opnår langt det bedste resultat ved at vælge ud fra ovenstående i stedet for blot at tage den første og bedste. En creme er jo ikke bare en creme, men en sammensætning af forskellige substanser der skal påvirke huden i en bestemt retning i form af beskyttelse, pleje og næring.