Ansigtscreme til mænd – find den bedste creme til dig

16 min at læse

Find det rigtige valg af ansigtscreme til mænd med guiden her

Der findes et bredt udvalg af ansigtscreme til mænd. Det er ikke altid lige nemt at finde hoved og hale i. Viste du fx at du altid skal købe hudpleje efter din hudtype? I guiden her forsøger jeg at give dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du køber din ansigtscreme.

Du får også en nem fremgangsmåde til at bestemme, hvilken hudtype du har. Din hudtype er en vigtig rettesnot når du vælger din hudpleje. Og ikke mindst har jeg samlet en række anbefalinger til hvor du får mest for pengene.

Guiden til den perfekte ansigtscreme til mænd er inddelt i forskellige sektioner.

Hvordan vælger du den bedste ansigtscreme til mænd?

Ansigtspleje til mænd er som udgangspunkt ikke forskellig fra den ansigtspleje kvinder bruger, men alligevel er der nogen åbenlyse forskelle. Alt hud har behov for den samme slags pleje, så de grundlæggende ingredienser i cremerne er de samme. Den store forskel ligger i duften og emballagen som er mere maskulin når der er tale om hudpleje til mænd.

Hvad du skal vælge kommer derfor an på, hvilke hudtype du har, hvilken duft du er til og hvilket kvalitets niveau du går efter. Men før du kan vælge din hudpleje skal du vide hvilken hudtype du har. Se guiden her.

Hudpleje er der forskel?

Hudpleje til mænd og kvinder er kun forskellig i duft og emballage. Grund ingredienserne er de samme.

Men der findes mange forskellige typer produkter til forskellige behov. En creme er ikke bare en creme og der er stor forskel på hvad der er bedst for din hud.

Hvis du allerede kender din hudtype anbefaler jeg cremerne her under. Hvis ikke kan du let finde din hudtype med guiden her.

Ansigtscreme til mænd anbefalinger

Der er virkelig mange muligheder, så jeg har lavet en oversigt over de produkter du kan læse mere om her på siden. Det skulle give dig et hurtigt overblik.

Hudpleje til mænd 

Din hud har brug for pleje hver dag. Hvis man plejer sin hud hver dag, kan man slippe for tør hud, rødmen, urenheder, bumser og irritation. Mænd, der barberer sig ofte, har særligt brug for ansigtspleje. Barberbladene kan skrabe noget af hudens fedtlag af, hvilket gør huden mere følsom og udsat. Din hud mister desuden en stor del af fugten, hvis du bevæger dig meget, så pak med fordel en fugtighedscreme med i sportstasken.
Generelt er det en god idé for alle mænd at vaske ansigtet en til to gange dagligt med vand, rensecreme eller en plejende ansigtsrens. Efter vask bør man duppe huden tør i stedet for at gnide. Herefter påsmøres en passende ansigtscreme. Har du langt skæg, findes der desuden cremer, som kan bruges til både skægget og huden.
En god ansigtscreme kan holde huden frisk og behagelig dagen lang. 

Anbefalet ansigtscreme til normal hud

Hvis du har en normal hud er du heldig for så kan du bruge stort set alle ansigtscremer på markedet. Cremen fra L’Oreal synes jeg godt om fordi den ikke fylder ret meget, har en doserings pumpe og trænger hurtigt ind i huden. Med 50ml kan du også let have den med hvis du skal ud og flyve.

Cremen har et højt indhold af mineraler, det er dem der er med til at fjerne træthedstegn i huden. Efter nogle uger burde du kunne se at din hud er blevet mere frisk at se på.

Ansigtscreme til mænd fra L'Oreal
L’Oreal Men Expert Hydra Energetic lotion

L’Oreal Men Expert Hyra Energetic Lotion, er en fedt fri lotion så den vil ikke blive hængende på overfladen af huden og have svært ved at trænge ind. Fordi det er en lotion har den også en god let konsistens og trænger hurtigt ind i huden.

L’Oreal forstår virkelig at lave lange navne på deres produkter. Men så længe de stadig laver kvalitet så er det jo lige meget 🙂

Deres lotion er et fornuftigt valg når pris og kvalitet skal balanceres.

Ansigtscremen er meget fugtgivende. Den styrker huden og giver den fornyet energi i op til 24 timer. Tegn på træthed og stress aftager. Cremen skal anvendes morgen og/eller aften på rengjort hud. Du kan uden problemer bare bruge vand til at rengører din hud.

L’Oreal Men Expert fordele og ulemper

L’Oreal giver dig det sikre valg, hvis du vil have en ansigtscreme, der virker uden at prisen er for høj. I cremen er der en doseringspumpe så du kan give samme dosering hver gang du bruger cremen. Normalt bruger jeg kun et ½ tryk fordi jeg synes generelt de doseringspumper der er på cremer giver alt for meget.

 • Fedt fri
 • Fjerner træthedstegn
 • Trænger hurtigt ind
 • Rejsevenlig størrelse
 • Kun 50ml
 • Pumpen giver store doser

Anbefalet ansigtscreme til tør hud

Hvis du har tør hud har du behov for en creme som giver rigtig meget fugt og holder på fugten hele dagen.

Njord er et helt igennem dansk produkt. De laver kun produkter til mænd og deres brand har et helt minimalistisk look som udtrykker maskulinitet. Jeg synes selv det er et meget federe look end det som mange af de store mærker har.

Hvis du har tør hud bør du undgå lotions og gels da de har en tendens til ikke at holde så godt på fugten i huden i længere tid. Alt efter hvor tør din hud er skal du gå efter en creme som har så tyk en konsistens som du kan holde ud at have på. Det er med til at holde huden fugtet hele dagen.

Ansigtscreme til mænd fra Njord
Njord Moisturiser

Jeg er glad for cremen, netop fordi det er en creme. Hvor mange andre ansigtspleje produkter er gået over til gels og lotions er det rart at have med en rigtig creme at gøre. Det er heldigvis lykkedes Njord at lave en creme som ikke virker fedtet når den er på huden.

Du kan bruge ansigtscremen på daglig basis, og den giver omgående fugt uden at fedte. Njords creme er derfor ideel til tør hud.

Der ud over er det en ansigtscreme, hvor du får en dobbelt så stor portion for pengene som mange andre cremer. Ansigtscremen fra Njord er den helt rigtige løsning, hvis du leder efter en ansigtscreme, der kan hjælpe din tørre hud med at være fugtet hele dagen.

 • Stor størrelse
 • God til tør hud
 • Dansk produkt
 • Ikke rejsevenlig størrelse

Anbefalet ansigtscreme til fedtet hud

Hvis du har en fedtet hud skal du sørge for at den creme du vælger er olie-fri. Når der er olie i cremen vil den sammen med olien i din hud give en ekstra fedtet hud og det er ikke særlig behageligt.

Beaute Pacifique er nok best kendt som et mærke til kvinder. Men alle deres produkter er helt neutrale i duften, også deres ansigtscremer. Så de kan sagtens bruges af mænd også. Den er lavet som en lotion så den trænger hurtigt ind i huden og efterladen huden med en mat overflade, så den ser helt frisk ud.

Jeg er selv glad for Beaute Pacifiques produkter fordi de er nogen af de eneste som har klinisk dokumentation for at deres produkter fungere som de lover. I modsætning til mange andre produkter i skønhedsbranchen hvor det flyver med lovprisninger er det rart med dokumentation for påstandene. Og så er produktet lavet i Danmark så kvaliteten er helt i top.

Et lille tip til den: de fleste cremer med pumpe har et lille “sugerør” der går ned i bunden af bøtten og henter cremen op. Beaute Pacifique bruger en vaccum pumpe, så den har ikke noget sugerør. Derfor kan pumpen god være lidt svært at få igang. Nogen gange skal bøtten lige have et hårdt slag ned i en hånd.

 • God til fedtet hud
 • Klinisk dokumenteret
 • Dansk produkt
 • Kun 40ml
 • Høj pris

Kender du din hudtype?

Det er vigtigt, at du bruger hudplejeprodukter, der matcher din hudtype. Om du har tør, normal eller fedtet hud har stor indflydelse på hvilken creme du skal vælge. Hvis du vælger forkert kan ansigtscremen risikere at have en negativ effekt på din hud eller som minimum være ubehagelig for dig.

Din hudtype, afhænger af din huds naturlige fugtbalance. Det vil sige, hvordan hudens fugtbalance er, uden tilførsel af fugtighedscreme eller andre hudplejeprodukter.

Hvis du vasker dit ansigt med en mild ansigtsvask og vand, vil du efter cirka to timer kunne bestemme din hudtype. På det tidspunkt har huden nemlig stabiliseret sig med sin naturlige fugtbalance igen.

Find din hudtype

Vask dit ansigt i en mild sæbe eller bare vand. Efter to timer vil du kunne mærke den hudtype du har.
Tør hud: huden føles tør og skaller lidt
Olieret hud: huden har fået en fedtet overflade
Normal hud: huden føles helt normal

Find din hudtype

Tag et grundigt kig på din hud i et skarpt lys, så burde du kunne se, hvordan din hud tager sig ud. Læg mærke til, om din hud er tør og eventuelt skaller, eller om den er blank og måske endda med en olieret overflade. Hvis ingen af delene er tilfældet, er det fordi, du har en normal hudtype.

Hvis du stadig er i tvivl om din hudtype, kan du også mærke efter med fingrene, så du får en fornemmelse af, om din hud er til den tørre eller fedtede side.

Med denne simple proces burde du forholdsvis nemt kunne bestemme, om du har brug for en ansigtscreme til tør, fedtet eller normal hud.

I enkelte tilfælde kan det også være, at du har enkelte, små områder eller plamager med en anden fugtbalance. Så kan det være nødvendigt at benytte flere forskellige ansigtscremer, fordi du har en kombineret hudtype.

Fedtet hud

Fedtet hud er lig med en høj fugtighedsbalance. I så fald har du brug for hudplejeprodukter, der tilfører minimal fugt, fordi din hud kan klare sig selv langt hen ad vejen.

Du vil særligt kunne spotte den fedtede hud i T-zonen omkring pande, næse og hage, hvor huden har tendens til at blive mere og mere skinnende i løbet af dagen.

Det er ikke ensbetydende med, at en ansigtscreme er overflødig. Hudpleje indebærer flere elementer end blot den fugtgivende. Uanset hvilken hudtype du har skal ansigtet stadig bruge nærende ingredienser og beskyttelse mod blandt andet solens skadelige UV-stråler.

Hvis du har fedtet hud, skal du gå efter de produkter, der er fri for olie og ikke fedter for meget.

Normal hud

Hvis du har en normal hudtype, er du forskånet for de fleste problemer, som andre måske oplever i hyppigere grad. Selv om du glemmer at pleje og fugte din hud, undgår du normalt alligevel, at dit ansigt slår ud eller generer dig.

Hvis du har normal hud, er det ikke desto mindre stadig vigtigt at pleje den med en ansigtscreme, så du sikrer, at fugtbalancen opretholdes og skadelige påvirkninger udgås. Det gælder i så fald om at finde en ansigtscreme til normal hud.

De fleste mennesker har en hud, hvis fugtbalance enten hælder til den fedtede eller tørre side. Kun ganske få personer har helt normal hud. På trods af navnet er det faktisk slet ikke så normalt.

Tør hud

Føles din hud tør og stram efter vask, har den brug for en ansigtscreme, der tilføjer både fedt og fugt. Tør hud kalder på en ansigtscreme, som indeholder fugtbevarende stoffer.

En tør hud producerer i sig selv ikke nok fugt og fedt. Derfor bør du anvende produkter, der giver din hud fedt og fugt i rigelige mængder.

Hvis du har en tør hudtype, bør du også undgå overdreven brug af vand, sæbe og andre rengøringsmidler. Det kan påvirke din huds fugtbalance endnu mere til den negative side.

Det er meget almindeligt, at dit ansigt rammes af tørhed i vinterhalvåret, hvor luftfugtigheden generelt er lavere. Oplever du pludselig at få en strammere og mere tør hud, kan det være en fordel at skifte over til en ansigtscreme målrettet tør hud, selv om du er vant til at bruge noget andet. På den måde undgår du, at huden udtørre yderligere, inden det igen bliver sommer og solskin.

Du bør altid lægge mærke til, hvilke ingredienser der er i den ansigtscreme, du er ved at købe. Særlig skrappe produkter kan have den uheldige virkning, at de forskubber din huds fugtbalance.

Hvis du for eksempel har en normal hudtype, er det yderst uheldigt, hvis du formå at skade dens struktur så meget, at du pludselig får tør eller fedtet hud. I værste fald kan en hidsig ansigtscreme give bumser eller rynker. Det vil du naturligvis gerne være foruden.

Hvad er en god ansigtscreme?

Der udkommer hele tiden nye og forbedrede produkter, men hvad er det egentligt, der gør en ansigtscreme god?
Det kan være svært at besvare, men der er dog nogle egenskaber, som gør en ansigtscreme god.
En god ansigtscreme tilfører ekstra fugt til huden hele dagen uden at fedte, hvilket gør at huden ser friskere ud. En god ansigtscreme stimulerer dannelsen af elastin (gør huden elastisk) og kollagen (giver huden styrke).
Har man pigmentforandringer, kan en god ansigtscreme være med til at formindske disse.
Ansigtscreme skal vælges ud fra ens egne behov, da de kan forskellige ting, men generelt kan en god ansigtscreme bruges til flere formål og passer til mange slags hudtyper.

Find den optimale ansigtscreme til din hudtype

Hvem vil ikke gerne have en lækker hud, samtidig med at ansigtscremen lever op til sit vigtigste ansvar, nemlig at beskytte og fugte huden.

Så snart du kender din hudtype, er det nemmere at vælge den fugtighedscreme, der skal tjene dette formål. Der findes cremer til alle slags hudtyper. Du har ingen grund til at frygte, at der ikke findes en ansigtscreme til mænd, som er perfekt til dig.

Hvis du har kombinerede hudtyper i dele af ansigtet, kan der være behov for to forskellige hudplejeprodukter til at værne om dit ansigt.

De fleste ansigtscremer er fyldt med vitaminer og mineraler, som medvirker til at booste, behandle og pleje din hud, så dit ansigt holder sig smukt og friskt langt ud i fremtiden.

Vælg altid en creme som passer til din hudtype

Du får en bedre komfort hvis du vælger en creme som passer til din hudtype. Det bliver surt at gå rundt en hel dag, med en creme som enten er tørret ud eller ikke vil trække ind.
Du kan altid se på en creme hvilke hudtype den er til.

Ingredienser i ansigtscremen

Du bør ved enhver lejlighed orientere dig om, hvorvidt en ansigtscreme til mænd indeholder parfume, farvestoffer eller andre ingredienser, som kan virke generende, hvis din hud er overfølsom over for bestemte ting.

Tjek op på, om du har nogle allergier, og om der i givet fald er nogle ingredienser i det respektive produkt, som du ikke kan tåle.

En ansigtscreme skal være effektiv, men det er nok så vigtigt, at den også er skånsom mod dit ansigt, som selv sagt er et af din krops mere sarte områder. Ansigtet er jo, ja, dit ansigt udadtil, så du har alle gode grunde til at tage dig godt af det, så du bevarer en sund hud i mange år frem.

Én ting er at anvende en god og nærende ansigtscreme. Det er imidlertid også vigtigt at rense dit ansigt, så cremen får de bedst mulige vilkår for at virke efter hensigten. I det følgende afsnit giver jeg dig en overkommelig oversigt over, hvordan du gør det til en dagligdagsrutine at rengøre dit ansigt, før du smører det ind i ansigtscreme.

3 trin: Den perfekte ansigtspleje rutine

Det er en rigtig god idé at pleje din hud hver eneste dag, hvis du ønsker at bibeholde et sundt ydre. Du bør som minimum rense og pleje din hud hver aften inden sengetid. Som mand bruger du nok næppe makeup, men dit ansigt udsættes alligevel for støv og forurening dagen lang, så du kan med fordel gøre det til en god vane at udføre rutinen her under, samtidig med at du børster dine tænder.

Processen med at rense og pleje dit ansigt er nem og ikke særlig tidskrævende. Jeg anbefaler dig at følge følgende tre trin hver aften, inden du går i seng:

 1. Rens dit ansigt med vand, ansigtsvask eller rensecreme
 2. Rul hen over huden med en vatrondel med toner eller skintonic på
 3. Smør ansigt ind i en passende ansigtscreme, brug hvad der svarer til en lillefingernegl

Der findes utallige produkter, som kan hjælpe denne proces godt på vej, så ansigtscremen får optimale vilkår for at virke på din hud. Det vigtigste er, at du er villig til at ofre de få sekunder, det tager at rense din hud, før ansigtscremen påføres. Således har du gjort dit til, at din hud bliver forkælet maksimalt hver dag.

Ansigtscreme til mænd med solfaktor

En ansigtscreme kan godt have flere egenskaber end bare at give huden fugt. Der findes en række ansigtscremer med indbygget solfaktor, det er specielt smart i sommerhalvåret hvor ansigtet er meget udsat for solens stråler.

Hvis du er ligesom mig, så finder du ikke en solcreme frem når det bliver eftermiddag og du er på vej hjem fra arbejde. Men huden har godt af noget beskyttelse alligevel. Derfor er det smart at have solfaktor i ansigtscremen. De fleste ansigtscremer har en SPF på 5-15, når det kommer højere op er det en solcreme.

Et eksempel på en god ansigtscreme til mænd med solfaktor er Biotherms ansigtscreme med solfaktor. Den har en SPF på 15 så huden er fint beskyttet når du går rundt i den danske sommer. Det er ikke nok til solbadning, men det er heller ikke formålet til dagligt.

En ansigtscreme med solfaktor er i princippet helt det samme som en solcreme. Der er ikke lige så stort udvalg, så det kan være besværligt at finde en creme det passer til dig.

En god ansigtscreme der er specielt designet til brug efter barbaring er cremen fra Somersets, den indeholder SPF 15 så du er klar til at komme ud i solen med det samme.

Ansigtscreme til mænd med solfaktor
Somersets SPF 15

Et andet alternativ er ansigtscremen fra Recipe for men. Den indeholder også SPF 15.

Herre ansigtscreme med solfaktor
Receipe for men SPF 15

Hvad er forskellen på creme, gel og lotion

Når du ser på hudpleje er der flere forkellige ord som bruges om indholdet. Creme, gel og lotion betegnelsen fortæller noget om konsistensen af produktet og hvad det indeholder.

Creme, lotion og salve

Ordene bruges om hvor meget fedt der er i produktet. Jo mindre fedt jo mere “flydende” er produktet. Hvor en salve nærmest kan stå selv vil en lotion flyde ud i din hånd.

 • Lotion: 13-15% fedt
 • Fugtighedscreme: 20-30% fedt – det er her de fleste hudpleje produkter ligger
 • Fed creme: 70% fedt
 • Salve: 100% fedt

Ud over fedt procenten fortæller ordene også noget om indholdet. Normalt er lotion og fugtighedscremer vandbaseret. Hvor salver er lavet på olie. Du kan ikke forvente at cremen er oliefri hvis det hedder en lotion, der er ofte en lille smule i, men det er med meget lav koncentration. Hvis du vil have en oliefri creme, fx hvis du har fedtet hud, skal du gå efter en creme der specifikt er oliefri.

Når cremen tørrer på huden vil den efterlade en beskyttende hinde. Jo højre olie procent, jo tykkere er hinden. Så hvis du i forvejen har fedtet hud er der ikke nogen grund til at have en ekstra olie hinde, det giver ingen effekt og kan være irriterende at huden føles ekstra fedtet.

Gel hudplejeprodukter

Gel er normalt vandbaseret og indeholder normalt ikke olie. De bruger i stedet et andet stof til at gøre konsistensen tyk. Gels efterlader en meget tyndere film på huden end en creme vil gøre. Derfor er gels ofte gode til fedtet hud.

En anden fordel ved gel er at de er rigtig gode når der er varmt. Hvor mange cremer har det med at “svede” er en gel ikke så påvirket af varmen. Så hvis du har problemer med at din creme ikke vil trænge ind og lægger sig som en fedtet hinde når det er varmt, så kan du med fordel skifte til en ansigtscreme der er gel baseret.

Fed creme

Tør hud kan fx forekomme pga. koldt vejr eller eksem. Når huden er tør, er det en god idé at investere i en fed creme, som er en creme med høj fedtprocent. Den fede creme er velegnet til hud, der er skadet og giver ikke smerter ved påsmøring. Den høje fedtprocent gør, at cremen straks begynder at virke, og at den bliver ved med at fugte i lang tid. Ud over det gør det også at huden hurtigt og effektivt blødgøres.
Hvis du døjer med tør hud, er det en god idé at investere i en fed creme, da den er særligt designet til tør hud. 

Tør hud der skaller

Der kan være mange årsager til tør hud. Bliver huden meget tør, kan den begynde at skalle af. Dette kan blandt andet ske som resultat af, at hudens evne til at holde på fugt falder med alderen, koldt vejr, overdreven vask med sæbe og vand, for meget sol osv. Et af tegnene på tør hud er kløen og irritation. For at undgå tør hud, der skaller, bør man som det første investere i en fed creme. Ud over dette kan man prøve følgende:

 • Gå ikke i bad flere gange om dagen.
 • Gå ikke i bad i for lang tid og i for varmt vand.
 • Få sol i mindre portioner
 • Drik rigeligt vand

Udvalg af ansigtscreme til mænd

Jeg har samlet de produkter som jeg selv kender og synes har gode egenskaber. Der er noget i alle prisklasser og til alle hudtyper.

Kvalitets ansigtscreme til mænd – billig pris

Nivea er et mærke som stort set alle kender. Deres produkter er i den billigere ende men det betyder ikke at de ikke fungere. En af deres gode ansigtscremer er active energy som er en lækker gel.

NIVEA MEN Active Energy Face Cream

Ansigtscremen bekæmper effektivt langvarigt tegn på træthed. Huden bliver fugtet øjeblikkeligt, men uden at efterlade dig med en fedtet fornemmelse. Huden føles fuld af energi og ser frisk og sund ud hele dagen, når cremen har været i brug. Ansigtscremen er tilmed dermatologisk testet.

Ansigtscremen fra NIVEA MEN er den billigste af dem, jeg anbefaler, men du får stadig valuta for pengene med et helt igennem kvalitetstestet produkt.

Clinique for men moisturizing lotion

Hvis du går efter et produkt hvor kvaliteten er over middel så er clinique et rigtig godt bud. Deres creme er dobbelt størrelse af de fleste andre, her får du 100ml mod 50ml hos mange andre. Det gør selvfølgelig at den holder i længere tid, så du slipper for at købe ind alt for ofte.

CLINIQUE For Men Moisturizing Lotion 100 ml

Ansigtscremen fra CLINIQUE er fremstillet på en let formel, der fugter og styrker huden hele dagen. Den lette konsistens absorberes hurtigt i huden.

Med denne ansigtscreme betaler du mere, men du får også dobbelt så meget indhold som i de to foregående cremer. Hvis du alligevel har set dig varm på denne ansigtscreme, er der ingen grund til ikke at investere i en større portion, nu du er i gang.

Clarins men super moisture

Clarins er i superligaen i forhold til kvalitet, det kan man også godt se på prisen. Vi er oppe i noget der ligner en tre til fem gange så høj pris end de billigste produkter. Men der er også valuta for pengene.

Ansigtscreme til mænd fra Clarins

Clarins – Men Super Moisture Gel

Ansigtscremen fugter, nærer og tilfører ny energi til din hud. Den ultra friske gel absorberes med det samme og får din hud til at føles behagelig og blød. Cremen bør påføres både morgen og aften. Ansigtscremen fra Clarins er ligesom de øvrige hudplejeprodukter af samme mærke en cocktail af planteekstrakter og ekstraordinær videnskab, som til sammen giver en mild, naturlig og effektiv virkning på din hud.

Det er et noget dyrere valg end de foregående cremer, men ansigtscremen fra Clarins lever også fuldt ud op til sin højere pris, når det kommer til kvalitet og luksuspleje af din hud.

Biotherm Homme Aqua Power

BIOTHERM Homme Aqua Power

Ansigtscremen er en højteknologisk målrettet fugtpleje til mænd, der øjeblikkeligt slukker hudens tørst. Cremen kommer i stor størrelse. Ingredienserne i cremen sørger for, at huden fugtes, forfriskes og blødgøres, så du efterlades med en exceptionel følelse af friskhed. Efterfølgende vil du opleve, at din hud er gennemfugtet, næret og med helt nyt liv. Perfekt til tør hud.

Ansigtscremen fra BIOTHERM er blandt de mest populære produkter inden for denne kategori af hudpleje, så du gør næppe noget forkert, hvis du vælger at investere i bestselleren. Navnlig ikke hvis du leder efter den bedste ansigtscreme til tør hud.

Guiden skulle gerne have gjort dig klogere på, hvad du som mand skal gå efter, når du udpeger din ansigtscreme. Som antydet flyder nettet nærmest over med gode tilbud på ansigtscremer. Med ovenstående anbefalinger går du i hvert fald ikke helt galt i byen.

Husk på, at dit ansigt altid trænger til pleje. En ansigtscreme har en velgørende effekt på din hud på langt sigt.

Det er aldrig for sent at anskaffe dig en ansigtscreme, der virker.

Giv ansigtspleje i julegave

Banke
2 min at læse

Bedste hudplejeprodukter

Banke
2 min at læse