Giv ansigtspleje i julegave

Giv ansigtspleje i julegave

13. september 2019 0 Af laust

Nu nærmer den søde juletid sig med hastige skridt – vejret bliver koldere, og man kan så småt begynde at ane julespøgelset i horisonten. Men jul er ikke bare familiehygge, gløgg, æbleskiver, pynt og udsmykning. For mange er denne tid også synonymt med stress over juleindkøb, da det kan være svært at finde gode og gennemtænkte gaver til alle. Men der er heldigvis hjælp at hente – lige her. 

Julegave – fra stress, bekymring og irritation til pleje, prestige og præsentation

For mange er juletiden blevet ens stressfaktor. Man pisker som en loppe i en himmelseng rundt mellem alle byens forretninger for at finde den helt rette gave til alle. Man vil vise sine nære og kære hvor godt man kender dem og hvor meget de betyder for en ved at finde helt unikke og fede gaver til alle og enhver. Man vil ikke bare komme med en tilfældig grå striksweater eller et par pakker tennissokker, men med gaver der har betydning og dybde.

Det kan være svært at finde den slags helt unikke gaver til alle. Men man kan altid finde gaver der giver mening og glæde, nemlig lækker krop- og ansigtspleje. 

Du kan se i vores guide til ansigtspleje her.

Giv en gave der giver glød, glæde og genklang

Alle kender sikkert situationen – det er dagen før jul, og man mangler stadig nogle gaver. Pulsen er højere end slutningen ved et maratonløb, kreditkortet er allerede rødglødende, og glæden ved jul er helt forsvundet. Selvom indkøb helst skal foretages i god tid, kan lækker ansigts- og kropspleje fås mange steder og dermed være den optimale løsning – her hos Men´s Life giver vi dig vores varmeste anbefalinger til sådanne gaver, der giver glød, glæde og genklang længe efter modtagelsen.

Lækker pleje, uanset om det er til ansigtet eller kroppen, er altid en god ide og giver også gode muligheder for at finde noget til manden der har alt og noget for enhver pengepung. Her kan vi f.eks. anbefale et lækkert barberingssæt med alt – barbering skal være en god og tryg oplevelse med et flot resultat, så det er vigtigt at vælge det rigtige udstyr. 

Ligeledes kan en hunky hårtrimmer eller skøn skægpleje være en lækker julegave for manden der ønsker at trimme og pleje skægget eller håret uden at risikere rødme. Endelig kan en lækker creme, uanset om den er til ansigtet eller kroppen, være en lækker løsning på at finde en gave til ens far, mand eller ven. 

Nogle betragter sådanne gaver som et fuldstændigt no-go, da det kan være slet skjulte hentydninger om dårlig hygiejne, men vi giver det vores varmeste anbefalinger, da kropspleje altid er dejligt. En næsehårstrimmer er ikke en hentydning til at man er ulækker og trænger til at tage sin hygiejne mere alvorligt. Derimod er det en lækker praktisk gave, der kan bruges i lang tid og minder om at nogen har tænkt på en. Vi vil dog ikke anbefale at købe parfume som gave. Måske dufter en parfume godt når man sprøjter den ud af flasken, men det er kun de første duftnoter, og man ved ikke hvordan den vil udvikle sig på en andens hud. Det kan dog med fordel give sig selv i julegave.