Her er de mest populære sneakers til mænd

Her er de mest populære sneakers til mænd

27. maj 2022 0 Af redaktionen

Sneakers er mere populære end nogensinde før – og med god grund. Sneakers er nemlig yderst behagelige for fødderne, og med det store udvalg der efterhånden er af sneakers, er det muligt at finde et par til enhver lejlighed.

Hvide sneakers holder altid

Hvide sneakers er altid pæne og kan bruges både til hverdag, på job eller til festlige begivenheder. Hvide sneakers ser godt ud til stort set alle bukser og outfits. Hvide sneakers er derfor et must-have i klædeskabet for alle mænd.

De mest ikoniske hvide sneakers kommer fra Paul Smith, Lyle & Scott og Fred Perry. Er du til en mere sporty hvid sneaker er Nike Air Force også et godt bud på en lækker sneaker i høj kvalitet.

Prismæssigt ligger sneakers fra Paul Smith i den høje ende af skalaen, da de bl.a. er lavet af slidstærkt kalvelæder. Nike Air Force er ligeledes en lidt dyre sneakers, men her får du til gengæld en sneaker, som er en af de mest ikoniske, der nogensinde er blevet produceret. Fred Perry tilbyder en meget prisvenlig sneaker, men uden at gå på kompromis med kvaliteten eller designet.

Komfortable sneakers fra Ecco

Hvis komfort er det, du vægter højest, bør du se nærmere på sneakers fra Ecco. Særligt Ecco St. 1 er et godt bud på en både flot og komfortable sneaker. Skoen har et fedt retrodesign, som passer godt til mange outfits.

Skoen er desuden ergonomisk korrekt og udstyret med en fantastisk støddæmpning. Den er dermed enormt behagelig at have på – også i mange timer af gangen.

Sneakers til løbeturene

Hvis er til løbeture i det fri eller i fitnesscenteret, kan du også få flotte og moderne sneakers som egner sig som løbesko. Sådan et par sneakers finder du bl.a. i Nike Free, som er en utrolig populær sneaker til både almindelig hverdag og til løb eller anden form for træning.

Nike Free er en utrolig komfortabel og let sko, hvor du næsten ikke mærker, at du har sko på. Nike Free fås i et væld af forskellige farver og designs, så du finder helt sikkert en model, som passer til dig.

Alternativt er der Adidas Ultra Boost, som er en sneaker, der får dig til at føle, at du går rundt på en sky. Skoen er en af de mest komfortable sneakers, du finder du markedet, og så er den tilmed også velegnet som løbesko.