Her er det vigtigste udstyr til campingvognen

Her er det vigtigste udstyr til campingvognen

20. august 2022 0 Af redaktionen

Når man skal på campingferie, er der en lang række ting, man skal have med, for at få en god og behagelig tur. Vi har derfor lavet en liste over det udstyr, som vi mener er det vigtigste.

Undgå at glemme noget

Der er ikke noget værre, end at glemme noget vigtigt, når man er på ferie. Vi har sikkert alle prøvet, at ankomme til vores rejsedestination og kort tid efter opdage, at man har glemt noget, som var vigtigt. Sørg derfor for, at gennemgå alt, hvad du skal have med – gerne flere gange, så du er sikker på, du ikke glemmer noget. I denne artikel vil vi primært fokusere på udstyr til selve campingvognen.

Husk forteltet

Forteltet er noget af det vigtigste udstyr til campingvognen. Her spenderes der typisk mange timer hver dag. Nu tænker du måske, at det er ret usandsynligt at glemme så stor og vigtig en ting, og det kan du jo have ret i. Til gengæld er der rigtig mange som glemmer enten gulvtæppet til forfeltet, pløkker eller bardunsnor. Sørg derfor for at tjekke, at ikke bare forteltet er med, men også alt det, der skal bruges til det.

Varmekilde til forteltet

Forteltet er som sagt et sted, hvor mange campister spenderer rigtig meget tid. Det kan derfor være en rigtig god idé at medbringe en varmekilde til sit fortelt, så man får endnu mere gavn af det og kan sidde ude i det, selvom det bliver koldt. En varmekilde kan fx være en varmeblæser, el-radiator eller gasovn.

Markise fremfor fortelt

Det er dog ikke alle, som bruger et fortelt til deres campingvogn, men derimod en markise. En markise er også en rigtig god og nem løsning, til at skabe et ekstra uderum med skygge og læ for solens skarpe stråler. Hvis I vil have ekstra afskærmning for vind og vejr, kan I tilkøbe sidestykker til markise.