Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Husk at hygge jer på kontoret

Hvad enten du skal overraske dine kolleger med æbleskiver en fredag eftermiddag i december, eller du hellere vil invitere dem i byen til en fyraftensøl, så er det en god idé at holde humøret højt og styrke fællesskabet på kontoret.

FirmaFrugt.dk er FirmaFrugt i FrugtKurve og frugtkasser til virksomheder er også en oplagt mulighed til at forkæle hinanden på kontoret, hvis blodsukkeret bliver lidt lavt hen på eftermiddagen. Du kan læse med her, så du er sikker på, hvad du skal foreslå, næste gang I har personalemøde og skal beslutte jer for, hvordan I skal forkæle hinanden.

Skyd en pil efter noget lækkert frugt

Det er helt sikkert, at nogen vil elske at få en ordning med figmafrugt. Det er en klassisk løsning, og det er lækkert at sætte tænderne i sprødt og sødt frugt, når energien er lidt lav. Men, du kan også overveje at skabe god energi på arbejdspladsen med et spil dart? Så kan man i en pause mellem dagens mange opgaver gå hen og skyde en pil efter målskiven. Hvem ved, måske skal der vente en lille gave til den kollega, som har den højeste score når ugen er omme?

En oplagt tradition i december

Det kan også ske, at I skal have planlagt et julearrangement i december. Måske skal I have gang i en omgang pakkespil, så I kan stjæle små og søde gaver fra hinanden. Der er ikke noget som en god kamp om sjove gaver, og så er der helt sikkert noget at snakke om i næste frokostpause. Skynd jer at slå hovederne sammen og få besluttet hvordan I skal hygge jer lidt mere på kontoret, så den mørke decembermåned ikke bliver helt så lang. Hvem ved, måske er det dig, som bliver den heldige vinder af en gave til pakkespillet eller kontorets topscorer i dart?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top News

Related News