Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hvad skal du give din partner i julegave i år?

I starten er det spændende og nyt at skulle købe gaver til ens partner – du er fuld af personlige idéer og oplevelser, som du ikke kan vente med at dele med dem. Men efterhånden bliver det mere og mere udfordrende at skulle blive ved med at finde på nyt, og snart er du helt løbet tør for spændende og gode idéer, og ender med bare at give en ny sweater eller en halskæde hvert år.

Det skal vi afhjælpe nu! Her får du lidt inspiration til, hvad du kan give i julegave til din partner, som ikke nødvendigvis skal være materielt.

Giv en ferie for livet!

Måske havde I allerede planer om at tage på ferie, måske er det en hel frisk idé – en ferie er altid en god gave! I kan f.eks. tag en tur til Malta sammen, da man kan finde gode tilbud på rejser til Malta.

En ferie er en dyr gave, og du behøver ikke tænke, at hele rejsen skal komme alene ud af din pengepung. Hvis I har fællesøkonomi, allerede eksisterende rejseplaner eller en ferieopsparing kan denne sagtens finansiere rejsen, selvom det er en gave. Gaven ville i stedet ligge i, at du ville tage styringen og planlægge rejsen samt stå for alt det praktiske, så din partner bare kunne læne sig tilbage og lade sig overraske. Derudover kunne du også planlægge en specifik overraskelse, f.eks. en romantisk sejltur eller restaurantbesøg, som er for din regning.

Den kulturelle gave

Det er nemt at falde tilbage i hverdagens konformitet og blive for gode venner med sofaen og fjernsynet. Som en julegave i år skal I tage ud sammen! Dette kunne f.eks. være koncertbilletter til en kunstner, som I begge godt kan lide, en tur i teateret, på museum eller i operaen. Få nogle oplevelser på CV’et sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top News

Related News