Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sådan holder I en sjov 25-års med gutterne

Fylder en af kammeraterne 25 af de lange, skal det fejres med bedste manér! Men er du og gutterne lidt idéfattige, eller er det svært at finde en endelig plan for jeres vens fødselsdag? I denne artikel kan I få inspiration til, hvordan den perfekte fødselsdagsdag kan planlægges.

Hyg og grin med pigestrip

Hvis dig og vennerne elsker at tage pis på hinanden, kan det være rigtig skægt at få pigestrip som underholdning. I kan finde Pigestrip Jylland her. Det er en god idé at være sikker på, at jeres fødselar vil være cool med pigestrip. I kan fx droppe hints om, hvad der kunne være sjovt at lave til hans fødselsdag uden at afsløre noget specifikt.

I behøver ikke at have sørget for store gaver til jeres ven, hvis I sørger for en god dag med sjove aktiviteter. Derfor kan I lige så godt gå all in på oplevelserne. Er jeres ven glad for at prøve nye ting, kan I tage ham med ud på en racerbane. I kan dyste i at køre og lave præmier til vinderen.

Dyrk sport

Kan I godt lide at bevæge jer sammen, kan I også booke en bane og spille et ketcherspil sammen i en time eller to. Bagefter er I godt trætte og brugte, og så er det perfekt at tage jeres ven med ud at spise frokost eller aftensmad. Sørg for at booke bord i forvejen, så I er sikrer på, at det hele kan køre på skinner.

En vaskeægte fødselsdag kræver fødselsdagskage. Det kan enten være et kulinarisk besøg ved den lokale bager, eller måske er der en frivillig blandt vennerne, der melder sig til at lave en lækker og personlig kage til jeres ven?

Uanset, hvad I finder på, bliver jeres ven helt sikkert glad for at have så gode venner, der vil fejre ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top News

Related News