Disse ting skal du vide, når du skal lave din egen hjemmeside

Disse ting skal du vide, når du skal lave din egen hjemmeside

23. juni 2022 0 Af laust

Det er ikke altid lige let at finde hoved og hale i de forskellige ting, når man skal til at lave sin egen hjemmeside. Der kan godt være temmelig mange ting at holde styr på. På den anden side, så tager det faktisk ikke særlig lang tid at blive fortrolig med de forskellige aspekter. I denne artikel tager vi dig igennem alt, hvad du skal vide, så du er klædt ordentligt på.

Start med at få styr på det praktiske

Når man begiver sig ud i at lave en hjemmeside, er det vigtigt at få sig et godt domænenavn. Der kan godt opstå nogle problemer med din Google-ranking, hvis du undervejs beslutter dig for at skifte navn på din hjemmeside. Derfor skal du gøre lidt ekstra ud af at finde et navn, som du er sikker på din hjemmeside skal hedde.

Opstart af hjemmeside koster ikke særlig meget. Du kan få en hjemmeside til under en plovmand om året. Det er først når du begynder at ville have premium-versioner af temaer eller plugins, at det begynder at koste lidt ekstra. Men du kan sagtens klare dig uden. Når du har besluttet dig for et godt hjemmesidenavn, skal din hjemmeside hostes af et webhotel. Køb gerne dit domæne det samme sted som du har dit webhotel. På den måde, kan det hele køre meget mere flydende og kan dermed også spare dig for en masse tid.

Læs også: Bredbånd sikrer dig adgang til hele verden.

Sådan kan du smart overvåge din hjemmeside

Hvis du har en hjemmeside, som har meget trafik og mange handlinger foretaget af dine besøgende, så er det vigtigt at du overvåger din hjemmeside ordentligt. Det kan faktisk gøres ganske smart uden brug af en computer. For du kan nemlig sætte et smart-watch op til at notificerer dig, når der sker noget nyt på din hjemmeside.

Følg med i hjemmesiden 24/7 med et Apple watch gør det hele meget nemmere at følge med i, hvad der sker på din hjemmeside. Det smarte ved et Apple watch er, at disse ure nemt kan sættes op til din hjemmeside. Flere og flere benytter sig af denne metode, da den er nem og simpel. Du kan lave lige vad der passer dig, samtidig med at du har fuldt overblik over din hjemmeside. Uret er i stand til at notificere dig lige så snart, at der sker noget på din hjemmeside som du ønsker at følge med i.

Du kan samtidig også bruge dit Apple watch til at følge med i sikkerheden på din hjemmeside. Hjemmesider lavet med WordPress er generelt mere tilbøjelige til at blive hacket. Det er ikke så mærkeligt, da størstedelen af hjemmesider er lavet med WordPress. Men med et Apple watch kan du nu være helt up to date med sikkerheden på din hjemmeside.