Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Hemmeligheden bag en hyggelig stueindretning

Din stue er det rum, hvor du kan slappe af efter en lang dag. Det er der, du har plads til at læne dig tilbage, når du har brug for at koble af.

Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvordan du indretter din stue. Her kan du få nogle tips til at få mere hygge ind i din indretning.

Invester i en biopejs

Der er ikke noget mere hyggeligt og afslappende end at kigge på ild og flammer. Til gengæld er det ikke sikkert, at du har en stue, hvor der er en pejs eller brændeovn. Desuden kan det også være svært at få meget brug ud af en pejs, fordi skal rode med optændingsbriketter og tændstikker hver gang.

Alt det kan du dog slippe for med en biopejs. En biopejs brænder nemlig på bioethanol, så der er ikke engang brug for nogen skorsten. Du kan hurtigt og nemt tænde op for ild i din stue med en biopejs. Det er hyggeligt på en gråvejrsdag, men det kan bestemt også noget på en sommeraften.

Her kan du finde en væghængt biopejs.

Brug gulvtæpper i din indretning

Gulvtæpper giver varme til et rum. Derfor er det en god mulighed for at skabe en mere hyggelig stemning, hvis du f.eks. har et trægulv eller klinker i din stue.

Det er lidt mere behageligt at træde på et tæppe, og så giver det samtidig noget særligt til din indretning. Du kan f.eks. lægge et tæppe ved dit sofaområde.

Beklæd dine vægge med billeder

Hvis du har nogle helt hvide og tomme vægge i din stue, så gør det hurtigt rummet lidt mere køligt. Din stue kommer til at virke en smule mindre og mere hyggelig, hvis du hænger billeder på dine vægge.

Det har også samme effekt, hvis du maler én eller flere vægge i en mørk tone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top News

Related News