Moden dikterer mænd med smykker

Elsker du at følge med i de nyeste trends, så er det nok ikke gået din næse forbi at smykker til mænd for alvor er kommet for at blive. Har du forelsket dig i idéen om at finde smykker til dig selv, men er du i tvivl om hvilke og hvor du skal finde dem, så har vi her skrevet en artikel der måske kan hjælpe dig godt på vej.

Vi beundrer nu mænd med smykker

Vi skal kun et par årtier tilbage i tiden, for at huske de tider hvor det ikke var normalt at mænd gik med smykker som kvinderne gjorde. Den tid er fortid med sikkerhed. Nu kan mænd bære smykker og ligefrem blive beundret for det. 

Det er en fantastisk udvikling vi har set i forhold til at mænd også kan gå med makeup og smykker, hvis det er det de ønsker på lige fod med kvinderne. Det afspejler sig også i smykkeforretningers sortiment hvor man for bare 10 år tilbage kun have besvær med at finde simple smykker som hoops øreringe.

Mange fordomme fra fortiden viskes ud nu

Der har altid været dem der har turde at skille sig ud fra mængden og der var derfor også få mænd der trodsede at det nærmest var umuligt at støve herresmykker op i Danmark. Selv om at de fleste bare købte kvindesmykker der var knap så feminine, så var tog det lang tid for smykkedesignere at forstå, at der faktisk også var et markede for herresmykker.

I mange år så man herresmykker i form af dog-tags og lignende og man forbandt hurtigt mænd der bar smykker med fordomme om at de skulle være nogle værre banditter. Havde man en piercing i næsen var man punker og gik man med ørering i venstre øre, var man homoseksuel. Disse fordomme er malet fuldstændigt til jorden nu og vi ser for alvor tendenser, hvor herrernes look indebærer smykker.

Herresmykker er kommet for at blive

Har du egentlig aldrig ladet dig bekymre over hvad andre skulle tænke, men har du blot haft besvær med at finde de smykker du kunne gå med, fordi du ikke har huller i ørerne eller lignende, så kan det måske være nu du skal have dine første piercinger, for det ser ud til at herresmykker er kommet for at blive.

Er du stadig lidt vævende i forhold til at få huller i kroppen, for at skulle følge moden, så er der stadig mange gode bud på armbånde og halskæder du kan gå med i stedet.