Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Skab orden i køkkenskabene

Det kan let blive rodet i køkkenskabene og når først rodet er kommet, kan det virke uoverskueligt at skabe orden igen. Det er heldigvis ikke så svært som det lyder. Læs mere i denne korte oversigt og bliv meget klogere.

Praktiske krydderiglas

Har du nogensinde lavet mad og pludselig indset, at du manglede et helt særligt krydderi? Og har du så febrilsk ledt efter det rigtige krydderi i poser, pakker og småglas, som lå hulter til bulter, mens maden brændte på? Med praktiske krydderiglas kan du undgå dette problem. Her kan du nemlig hurtigt finde det rette krydderi. Du kan endda navngive glassene med nogle små mærkater på siden eller på låget. Så behøver du ikke engang kigge på indholdet for at finde det rette glas. Det gør madlavningen meget lettere i hverdagen.

Tørvarer i plastikbøtter

Det kan også være uoverskueligt og meget irriterende at rode igennem en masse poser med tørvarer, før du finder det, som du ledte efter. Med plastikbøtter kan du nemt se indholdet og de kvadratiske former gør det lettere at holde orden i skabet. Derudover har plastikbøtterne den fordel, at de beskytter tørvarerne imod skadedyr som møl. På den måde kan du holde de små kryb ude af dit køkken og dit hjem. Bedre argument behøver man næsten ikke for at hælde tørvarer over i plastiskbøtter.

Nemt og overskueligt affaldssystem

Afhængigt af hvor i landet du bor, er der forskellige krav til affaldssortering. Nogle kommuner kræver måske kun, at du sorterer affaldet i tre-fire kategorier, mens andre har næsten ti forskellige affaldskategorier. Det kan kræve, at du kan finde plads til mange forskellige skraldespande i dit hjem. I stedet for at have en masse spande, som optager plads på køkkengulvet, kan du i stedet have så mange spande i køkkenskabene som muligt. Så bliver køkkenet lidt pænere og lidt mere organiseret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top News

Related News