Tips til et bedre sexliv

Tips til et bedre sexliv

13. november 2021 0 Af Thomas

Kunne du godt tænke dig at få mere ud af dit sexliv? I så fald er du langt fra alene; masser af danskere har en fornemmelse af, at deres sexliv kan være både kedeligt, trivielt og måske endda ikkeeksisterende. Det er der umiddelbart kun to personer, der kan gøre noget ved; nemlig dig og din partner.

I denne artikel kommer vi med nogle tips til, hvordan i sammen kan få et bedre sexliv, og tænde gnisten i soveværelset igen.

Sex andre steder end i soveværelset

En af de ting, der kan ”tænde gnisten i soveværelset” igen er faktisk at dyrke sex andre steder end i soveværelset. Hvis i altid dyrker sex i de samme rammer, kan det være med til at gøre sexlivet trivielt og forudsigeligt. Prøv i stedet at dyrke sex et andet sted. Synes i, at det kan virke grænseoverskridende, kan i starte ud indenfor hjemmets egne rammer ved blot at prøve at dyrke sex i et andet rum – det kunne f.eks. være på badeværelset. Og har eller får i mod på mere, kan I også prøve med sex udenfor hjemmet. Bilen, omklædningsrummet, stranden… kun fantasien sætter grænser.

Udlev potentielle fantasier

Netop fantasi kan også være en metode til at få sexlivet på ret køl igen. Hvis du eller din partner – eller jer begge – har en fantasi, som i gerne vil prøve af, er det en rigtig god idé at tale om det og se, om ikke i kan udleve fantasien sammen. Husk i den forbindelse, at en fantasi ikke behøver at være ekstrem – i kan sagtens starte ud i det små med en lille fantasi, som f.eks. blot består af at iklæde sig kostumer, påtage sig roller eller lignende. Ved du, at din partner har en fantasi, kan du evt. købe en gave, der indikerer, at du er med på at udforske fantasien i praksis – det kunne f.eks. netop være et kostume eller lignende.

Gør brug af sexlegetøj

Et tredje tip kunne være at bringe sexlegetøj i spil. Har i ikke prøvet at bruge sexlegetøj før? Så læs mere her, eller tag gerne en snak sammen om hvilke typer legetøj, i kunne tænke jer at prøve. Når i skal vælge det rette sexlegetøj, kan i passende tænke over, om der skal være tale om legetøj, der fokuserer på kvinden, manden eller begge parter. I den forbindelse er det værd at bemærke, at sexlegetøj beregnet til den ene partner bestemt også giver ekstra nydelse til den anden – det vil i for alvor opleve, når først i tager legetøjet i brug. Her er det mulighed for at tage jeres sexliv til et nyt niveau, hvilket i sidste ende jo netop er det, det hele handler om.