5 idéer til smykkegaver til manden

5 idéer til smykkegaver til manden

21. august 2019 0 Af laust

Smykker er én af de mest personlige gaver, du kan give en mand. Endnu mere personligt bliver det, hvis du får lavet en unik indgravering i smykket. Er du helt blank for, hvad du skal give din kæreste, så kig med herunder, og få 5 idéer til smykkegaver til manden i dit liv.

Gaveidéerne herunder kan også bruges til din søn, bror, far eller til en god ven. 

Smykker til mænd kan fås i mange forskellige design, så derfor kan du altid finde et, der passer til den mand, der skal have gaven. Er han businessmand, skal han have noget raffineret, er han hipster, skal det måske være mere over i det retro design osv. Du kan også finde smykker, der passer til forskellige interesser eller erhverv – fiskeri, jagt, sejlads, fart, astronomi, pilot, sportsgrene, religion osv.

Hvilket smykke skal du vælge?

Der findes et hav af smykker at vælge imellem, så det kan være svært at vælge. Først skal du vælge, hvilket smykke, dernæst hvilket materiale, og til sidst hvilket design. Find inspiration her, eller se med herunder.

1. Armbåndsure til mænd

Armbåndsure kan fås i rigtig mange design og til forskellig pris. Det kan fås med forskellige slags remme og med digitalt display eller med visere. Nogle ure er ”bare” et ur, mens andre har flere funktioner. Er uret af metal, kan du få lavet en indgravering i det.

2. Slipsenåle og -klemmer

En slipsenål holder slipset på plads. En mand kan ikke få mange slipsenåle – hvis han altså går med slips. En slipsenål behøver ikke være særlig dyr for at ligne en million. Derfor er slipsenålen også en perfekt gave, hvis dit budget ikke rækker til så meget.

3. Armbånd

Ikke alle mænd vil gå med armbånd. Og så skal du selvfølgelig ikke købe et armbånd til ham. Men hvis han gør, så trænger han måske til et nyt, til et ekstra eller et til at skifte med. Armbånd fås i materialer som forskellige metaller, læder, snor og perler.

4. Maskuline halskæder

I ”gamle dage” kunne en halskæde til mænd ikke blive kraftig nok. Jo større kæde, jo mere maskulin var han. Du kan stadig få maskuline kæder enten med store led eller med et kraftigt vedhæng, men du kan også finde halskæder, der er mindre iøjnefaldende.

5. Fingerringe

Fingerringen er nok den mest personlige gave, du kan give manden i dit liv. Især hvis du får indgraveret nogle kærlige ord i den. Udfordringen ved at give en ring i gave er, at du skal kende hans nøjagtige mål omkring den finger, han skal bære ringen på.

Ovenstående var bare nogle af de muligheder der er, når du vil give et smykke til en mand. Du kan også give manchetknapper, hvis han har skjorter med dobbeltmanchet. Eller øreringe, hvis han har hul i øret/ørerne. Går han meget med jakkesæt, kan du forære ham en reversnål, som fuldender hans look.

Tænk dig om!

Når du køber smykker til mænd, så tænk dig om, før du vælger. Du behøver ikke købe dyrt, men køb noget, der holder. Både stil og holdbarhed. Så er du sikker på, at modtageren kan (og vil) bruge dit smykke længe.