få flotte og holdbare skraldespande i bybilledet

få flotte og holdbare skraldespande i bybilledet

25. oktober 2022 0 Af laust

Selvom det er noget man sjældent bemærker, så er skraldespandene en stor del af vores bybillede. Det er dem, der sørger for, at der er rent o pænt på gaderne og hjælper med at holde gerne rene. Skraldespande over hele landet bliver udsat for lidt af hvert, så de skal derfor også kunne holde derfor bør gadens skraldespande i vedligeholdelsesfrie materialer være en rustfri affaldsbeholder. En rustfri affaldsbeholder holder længe på gaden, og vil kunne tåle at blive udsat for lidt af hvert. Det er klart at gadens skraldespande skal kunne tåle alt slags vejr og alle former for madaffald, uden at blive ædt op af rust og komme til at se grumme ud over tid. Derfor er rustfrie materialer vejen frem i bybilledet. 

Hvilken type skraldespand i din by?

Hvilken skraldespand man ser kommer meget an på hvilken by man bor i, eftersom der er forskellige designs i nærmest alle byer. I de store byer som København og Aarhus er flaskesamlere blandt andet med til at holde byen ren. Derfor finde man ofte på skraldespande i byen en lille hylde, hvor folk kan sætte deres tomme flasker og dåser. På den måde gør man det nemmere for flaskesamlerne, at samle flasker og returnere dem til pantsystemet. 

Der er også skraldespande, som er sikret mod måger. Måger er ofte så kloge, at de ved der gemmer sig madrester i skraldespandene. Derfor kan de godt finde på, at rive skrald, papir og plastik op af skraldespandene igen og svine gaderne til. Det er derfor klogt, at have nogle skraldespande i bybilledet, som er sikret mod angreb fra måger, så man slipper for at skulle ryde op ofte dem, efter de har været i skraldespanden. Hvilken skraldespand der passer til din by kan være svært at vurdere, men som du kan høre er der flere ting man kan overveje.