Præstér bedre med kroppen i orden

Hvis vi skal have det virkelig godt, så skal der ofte gøres noget på mange forskellige parametre og i flere forskellige livsområder. Men en af de ting, som er afgørende for vores helbred og godtbefindende, er vores krop og vores forhold til kroppen.

Kroppen som instrument

Din krop er på en eller anden måde dit instrument i dette liv. Den har brug for omtanke, for god vedligeholdelse, for kærlighed og for jævnlig bevægelse. Hvis ikke kroppen trives, hvis den sidder for stille for længe eller hvis der er ubalancer, så vil kroppen ret hurtigt give svar igen med smerter, problemer eller flere udfordringer. Derfor er det vigtigt at behandle din krop på en god og kærlig måde, hvor motion i en eller anden form, kommer i spil, og hvor kosten er god, varieret og sund.

Et kærligt forhold til kroppen

Hvor kroppens direkte sundhed spiller en stor rolle for, hvordan vi også har det, så har den mentale del helt sikkert også en stor rolle. Mange kan nikke genkendende til, at man kan være lidt for hård ved sig selv og sin krop, så selvom andre ikke kan høre det, så er negative tanker og skambaserede ideer om kroppen ikke gode for nogen. Din krop er som den er, og det er helt perfekt. Så kan du altid arbejde dig længere mod sundheden, men man kommer ikke nødvendigvis længere ved at tænke grimt om sig selv. Hvis du vil passe godt på dig selv og din krop, så er det helt sikkert en fordel, også at elske dig selv og din krop.

Et ekstra skud sundhed

Nogle ønsker at gå all in på at leve sundt, så hvis der er behov for det, kan man tage kosttilskud hjerte. Kosttilskud kan ikke stå alene og kan ikke erstatte en sund og varieret kost. Se her mere om kosttilskud for hjertet.