Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Får du husket at komme til tandlægen?

Der er helt sikkert rigtig mange mennesker i vores lille land, som vil vrænge lidt på næsen, hvis man spørger dem, om de nu også husker at få kommet til tandlægen en gang imellem. Vi ved jo godt, at tandlægen er et sted, vi bør besøge regelmæssigt, men det betyder nok bare ikke, at vi rent faktisk får slæbt os selv ud ad døren og op på briksen.

Men er det faktisk så farligt? En tandlæge Hvidovre mener det bestemt ikke.

Hellere forebyggelse end andet

På samme måde som vi altså udmærket er klar over, at besøget hos tandlægen burde ske en smule oftere, end det nok gør lige nu, så er de fleste af os da også godt klar over, at det bestemt er bedre med forebyggelse end at skulle foretage en eller anden form for arbejde på tænderne. Det burde da helt sikkert være en af de mange gode grunde til at besøge tandlægen – eksempelvis i Hvidovre.

Der er naturligvis en god grund til, at mange ikke bryder sig om at besøge tandlægen. Mange har måske ikke særlig mange gode oplevelser i den slags situationer, også giver det god anledning til at opbygge en eller anden form for frygt.

Det er faktisk ikke så farligt

Men som mange – både tandlæger men også helt almindelige personer – siger, så er det faktisk ikke så farligt. Vælger man for eksempel en dygtig tandlæge i Hvidovre, vil man blive mødt med åbne arme og af et personale, som vil gøre meget for at gøre dig tilpas i situationen.

Det er selvfølgelig også vanskeligt at nedbryde en frygt for noget – eksempelvis et tandlægebesøg – hvis man aldrig tager tyren ved hornene. Og som sagt så er det faktisk ikke så farligt, som mange går rundt og tror. Du vil helt sikkert blive glad for, at du fik det overstået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top News

Related News