Gravering i pung

Gravering i pung

31. august 2019 0 Af laust

Gode graveringer giver genkendelighed: Hvem vil ikke gerne have en lækker pengepung? En flot læderindbunden tegnedreng der viser ens format og formue og lugter langt væk af god stil eller en lille minimalistisk kortholder, der kan indeholde alle ens kreditkort?

Vi har samlet nogle af de fedeste, frækkeste og flotteste tegnebøger til den maskuline mand i vores guide til kortholdere. Men en pung er ikke bare opbevaring af penge og kreditkort, men bør også afspejle ens stil og personlighed. Og hvorfor ikke lade den skinne endnu mere igennem med en personlig gravering eller hilsen?

Der kan graveres både tekst og billeder i læder

Pung eller kortholder?

I dag har mænd valget mellem at bruge en pung eller en kortholder. Uanset om man vælger den ene eller den anden eller begge til forskellige lejligheder, bør den afspejle ens stil. I forlængelse af ens tøj og sko giver den ens look det sidste touch.

Hvordan vælger du mellem pung eller kortholder?

Dit behov for plads til mange kort og/eller kontanter er afgørende for valget. Du kan se flere tips i vores guide til kortholdere.

En kortholder bruges til opbevaring af kort og er i sagens natur mindre end den traditionelle herrepung, selvom de kan fås i forskellige størrelser. Den har den nødvendige funktionalitet og er lavet af enten læder eller stål, så man kan vælge det mest passende look. Hvilket materiale man vælger bør vælges ud fra ens øvrige stil og hvad man synes der klæder en mest. Modsat bruger man en klassisk herrepung hvis man har brug for mere plads end kortholderen, eller hvis man ønsker en sådan model. I dag foregår langt de fleste betalinger med kort, men det kan alligevel være hensigtsmæssigt med lidt kontanter på sig.

Mange mænd vælger den stilfulde kortholder fremfor den for ofte store og til tider lidt klodsede herrepung, der ikke altid lige passer til looket eller situationen. Men ønsker man en klassisk tegnebog, kan man med fordel gå efter et moderne og mere nyt look og dermed bevare et minimalistisk look der ikke stikker for meget ud, men i stedet fuldender looket på en stilfuld måde og også lever op til de funktionelle ønsker. Begge typer findes i adskillige fede og funktionelle modeller, så det er bare om at vælge, hvad der passer bedst. 

Herrepunge findes i mange typer og størrelser

Langt de fleste er dog enige i at det er kikset med en kæmpestor klodset pung fuld af gamle kvitteringer, bibliotekskort mm, og man i stedet skal satse på en minimalistisk model, uanset hvilken af dem man vælger. Den moderne mand er kendetegnet ved at have en stil tilpasset til den enkelte situation med accessoires der kan lade ham skille sig ud på en god måde. 

Kvalitet koster penge, men de er som regel givet godt ud. Omvendt bør man heller ikke udelukkende satse på de dyre mærker, men lade det være en kombination af stil, pengepung og præferencer. Uanset ens påklædning og øvrige stil vil denne ekstra accessoires lade dig skille dig. ud fra mængden og fuldende det minimalistiske moderne maskuline look.

Graveret gave giver glæde

Som allerede antydet vælger langt de fleste mænd at have minimum en kortholder. Den er enkel, minimalistisk og lige til at putte i baglommen – med andre ord kan den tilpasses enhver stil og enhver situation. Det meget enkle design kan dog også fremstå upersonligt og måske også lidt kedeligt. De har alle sammen funktion og stil, så hvorfor ikke peppe det lidt op? 

Uanset hvad man vælger, kan man få den personliggjort med en indgravering og sætte sit eget præg. Det kan være en indgravering af tekst, et billede, en dato eller noget helt andet der betyder noget særligt for modtageren. Der kan som regel indgraveres på både for- og bagside, hvilket giver gode muligheder for at gøre den minimalistiske accessoires mere personlig eller bruge den som en gave til en man holder af.

Hvilken mand ville ikke elske at få en indgraveret kortholder med beskeden “Verdens bedste far”, “Verdens bedste ægtemand”, “Min bedste ven” eller lignende? En dejlig livsbekræftende besked fra en man elsker og holder af og som man kigger på hver gang man har kortholderen i hånden. Man kan også få indgraveret forskellige citater der betyder noget for en, f.eks. et citat fra forretningsverdenen eller bare et livscitat som man så bliver mindet om flere gange dagligt. Vi har samlet en oversigt over leverandører af gravering i vores guide til kortholdere.

Med andre ord er en kortholder meget andet end bare et praktisk instrument til at holde styr på sine kort. Det er en repræsentation af ens personlighed, en funktionaliseret og stilren opbevaring og en mulighed for at glæde sine nære og kære med en personaliseret gave, der lader enhver mand skille sig ud fra mængden. Med den rette kortholder vil du ikke blot afspejle din stil, men derimod kunne personalisere din personlige stil endnu mere.